За нас

Баг компјутери е генерален увозник и дистрибутер на брендовите Sprint, SkyHorse и AMERICAN INK JET. Нашата компанија се занимава со продажба и дистрибуција на потрошен материјал од гореспоменатите брендови а исто така сме партнери на повеќе светски брендови како што се HP, Epson, Gigabyte, Canon, Genius, Sapphire, Gamebird, AMD, INTEL, Acer, Kingston, Transcend, Western Digital, Samsung, LG, S-BOX, A4 Tech, Logitech, Microsoft, Bit Defender, Lenovo, Vivax и многу други…

 Нашата компанија постои од 2006 година и од самиот почеток се занимава со:

– продажба и сервис на принтери, плотери и потрошен материјал

– продажба и сервис на десктоп и лаптоп компјутери

– проектирање, изведување и конфигурирање на мрежи

– инсталација, сетирање  и имплементација на сервери

– продажба, инсталација и сетирање на телефонски централи и локални телекомуникациски инсталации.