БАГ Компјутери

Баг Компјутери ДОО
ул.Прашка 88а
тел:+389(2)309 26 74

ПРОДАЖНИ МЕСТА НИЗ МАКЕДОНИЈА:

СКОПЈЕ:  АНХОЧ, ТЕХНОМАРКЕТ, ЗОТЕ БРОС, ДД- СТОРЕ, НЕКСИО КОМПЈУТЕРИ, ДИМАЛ СЕКЈУРИТИ, КОМПАНИЈА ТРАЈКОВСКИ, ЕКСЕЛЕНТ ПЛУС, ГЕРА КОМ ПЛУС, ОМНИА , HP STORE, МИКРОЛИНЕ КОМПЈУТЕРИ ДОО, ДИГИКОМ ДООЕЛ, MOBYART ( ВЕРО 2), КОМПЈУНЕТ ИНЖЕНЕРИНГ, АКЦЕСС ДОО,

КРИВА ПАЛАНКА: ЈАКОМО ТЕХНОЦЕНТАР, ПРОДИГУ ЦОМПУТЕРС

КУМАНОВО: ЕЛАКС, МР Тонер

СВЕТИ НИКОЛЕ: НЕТ И КОМ, ДАНИТА НИК

КОЧАНИ: ЕНИГМА

ШТИП: МЕДИА ДИЗАЈН,

ТЕТОВО: ПАН КОМПЈУТЕРИ, ОТК, ЕКО-ТРАДЕ, МАХТЕЦХ

ГОСТИВАР: ВИЗОМ ТРЕЈД ДООЕЛ, ЛУКА КОМПЈУТЕРИ

СТРУГА: ПИЛОТ ДИЗАЈН

ОХРИД: ИНФОРМАЦИОНИ ТЕХНОЛОГИИ (ИТО), КОМПЈУТЕРСКИ ЦЕНТАР ДАРКО

КАВАДАРЦИ: ПМЕ ТЕХНИКА , ГОЛД ЛД ТРЕЈД, ЕЛИНГ, ВИРЛИОС КОМПАНИЈА,

НЕГОТИНО: ДД КАРАН

ГЕВГЕЛИЈА: ФРЕШ КОМПАНИ ДИГИТАЛ ДООЕЛ

СТРУМИЦА: ПЦ КОНТРОЛ ХАРДВЕР

БИТОЛА: МИЛСАН ТРЕЈД, ФЕРЏО

ПРИЛЕП:  КИТО ДООЕЛ, ТВИСТ ДООЕЛ

РАДОВИШ: СОНИ КОМПАНИ

ЗА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ НА НАШАТА СТРАНА ЗА ГОЛЕМОПРОДАЖЕН ЦЕНОВНИК ПРАТЕТЕ e-mail НА This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it СО КОМПЛЕТНИ ГЕНЕРАЛИИ ЗА ВАШАТА ФИРМА ( ИМЕ НА ФИРМА, АДРЕСА, КОНТАКТИ, ДАНОЧЕН БРОЈ И МАТИЧЕН БРОЈ И ВАШЕ КОРИСНИЧКО ИМЕ И ЛОЗИНКА )

АКО СТЕ РЕГИСТРИРАНИ НАЈАВЕТЕ СЕ СО ВАШЕТО КОРИСНИЧКО ИМЕ И ЛОЗИНКА (USERNAME/PASSWORD)

   • DELL
  • EPSON
  • HP
  • SKYHORSE
  • LG
  • american inkjet
  • SONY
  • SPRINT