БАГ Компјутери

Баг Компјутери ДОО
ул.Прашка 88а
тел:+389(2)309 26 74

Баг компјутери е генерален увозник на брендот SKY HORSE и AMERICAN INK JET и е увозник и дистрибутер на истите. Нашата компанија се занимава со продажба и дистрибуција на потрошен материјал од гореспоменатите брендови а исто така сме застапници на повеќе светски брендови како што се HP, EPSON, GIGABYTE, MANHATTAN, INTELLINET, SAPPHIRE, GAMEBIRD, AMD, INTEL, ASUS, APACER, KINGSTON, TRANSCEND, WESTERN DIGITAL, J&W, Samsung, LG, S-BOX, A4 Tech, Logitech, Microsoft, Bit Defender, Mcafee, Lenovo, Vivax, Acer, Linksys и многу други...

 Баг компјутери  е компанија која што може да се истакне со својата услуга и сервис.

Погледнете поголема мапа

Баг Компјутери ДОО
ул.Прашка 88а
тел:+389(2)309 26 74

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 
  • DELL
  • EPSON
  • HP
  • SKYHORSE
  • LG
  • american inkjet
  • SONY
  • SPRINT